contact@publicicleta.ro
+40742011830
Publicicleta.ro-2

Publicicleta.ro

reclama ta pe bicicleta noastra

Cum te ajutam?

Dorinta ta a fost vreodata ca mesajele tale publicitare exterioare sa atraga atentia intr-un mod remarcabil, generand o reactie puternica de impresionare? Daca acest lucru te-a preocupat vreodata, atunci ai gasit locul perfect pentru a incepe! Publicitatea pe biciclete reprezinta o metoda inovatoare si captivanta de a surprinde si de a atrage privirile publicului. Brandul tau va fi perceput ca fiind indraznet si plin de inovatie, ceea ce va starni admiratia si inovatia celor din jur. Prin utilizarea publicitatii pe bicicleta, vei reusi sa construiesti campanii publicitare memorabile pentru produsele si serviciile pe care le promovezi. Aceasta forma de publicitate va spori vizibilitatea brandului tau si va adauga  o valoare distincta expunerii in spatiile exterioare precum locuri aglomerate din trafic la orele de varf si zone pietonale, intr-un mod cu totul diferit fata de metodele traditionale de publicitate precum panourile, prismele sau materialele publicitare clasice.

100% eco-friendly

Bine ati venit pe pagina noastra dedicata conceptului 100% eco-friendly al serviciilor noastre de publicitate pe biciclete. Aici la Publicicleta.ro, ne angajam ferm sa protejam mediul inconjurator prin promovarea unui mod de viata sustenabil si prin utilizarea exclusiva a practicilor ecologice in fiecare aspect al activitatilor noastre. Publicicleta.ro minimizeaza amprenta noastra asupra mediului in timp ce promovam brandurile si mesajele clientilor nostri. Alaturati-va misiunii noastre de a contribui la un viitor mai curat si mai verde, pas cu pas, roata cu roata!

Misiunea si Viziunea Noastra

Acces la locatii unice

Accesati locatii precum parcuri, piste de biciclete, zone pietonale, evenimente, concerte, expozitii, parcari si expunere in orele de varf din trafic.

Promovare ecologica

Implicarea in publicitatea pe biciclete nu doar ca va promoveaza afacerea, dar demonstreaza atat angajamentul pentru protectia mediului cat si promovarea unui stil de viata sanatos. In acelasi timp dorim sa promovam folosirea bicicletei ca mijloc de transport.

Untitled design (2) copy

Vrei Sa Te Promovezi Singur?... Perfect!

Oferim spre achizitie panouri publicitare tip kart de inalta calitate, confectionate din aluminiu, pentru ca tu sa poti promova personal afacerea sau produsele tale. Aceste panouri tip kart sunt usor de asamblat si dezasamblat, ocupand un spatiu minim dupa utilizare. Versatilitatea lor le face potrivite pentru orice tip de bicicleta, iar daca doresti o dimensiune personalizata, suntem la dispozitia ta. Contacteaza-ne sau intra la sectiunea shop pentru a beneficia de propriul tau panou publicitar tip kart, adaptat nevoilor si vizibilitatii afacerii tale. Panourile noastre standard de tip kart sunt format A0 si se pot monta atat Portret cat si Landscape, practic cumperi 2 panouri intr-unul singur.